CAP DE SETMANA INTENS (I EL QUE ENS QUEDA…)

Quin cap de setamana!

A més dels dos dies d’assaig establerts, aquesta setmana hem tingut un assaig extra i un curs intensiu.

I per a què?, us demanareu. Doncs perquèèèèè…DIA 2 DE MARÇ DEBUTAM!!!

Us cont això del cap de setmana, i després allò del concert:

  • Dissabte ens van tocar quatre horetes d’assaig extra. L’horabaixa, de 16 a 20, ens vam ajuntar després de dinar (quina peresa…) i vam donar una bona empenta al repertori. Primer les veus femenines (brillants i emotives) i després tots junts, atacarem les partitures i ens en vam «ventilar» un bon parell. I no ens va quedar gens malament, no.
  • Diumenge, com que no ens havia bastat el dia anterior, ens vam aixecar amb ganes de més i , a les 10:45 (bé, d’acooooord… a les 11:15 aquells que vam arribar tard), ens ajuntarem de nou. Aquesta vegada no estavem sols: el «Mallorca Gay Men Chorus» (amb el qual compartim director i alguns cantaires) també es va apuntar.
    I a què ens vam apuntar? Doncs a un» Curs d’interpretació i posada en escena»  (vaja nom) de la mà de Rafel Brunet. El productor, actor i director de musicals d’èxit( el que no hagi vist El Zorro, La Bella i la Bèstia, Alícia en el País de les Meravelles, Blancaneus i els 7 nans o La Cenicienta, no sap el que es perd) ens va dirigir durant tres hores, aportant a la nostra tasca de moure’ns per l’escenari i adoptar, com a conjunt coral, l’adequada aptitut davant el públic. El resultat? Un molt profitós dematí que va passar volant i ens va saber a poc.

I, com us deia, tot això és pel nostre primer concert. Els aconteixements es precipiten i, unes setmanes abans del que teniem pensat, tenim la nostra primera compareixença. A les 11:30 del dia 2 de Març, a la església de Santa Eulàlia, us esperam a la nostra primera actuació pública. més detalls, en aquesta mateixa plana web, ben aviat.

Ves-te reservant lloc a l’agenda, ens veiem aviat.
(I gràcies a n’en Miquel Àngel per les seves fotos)

Cor Ciutat de Mallorca y Rafel Brunet Cor Ciutat de Mallorca y Rafel Brunet Cor Ciutat de Mallorca y Rafel Brunet Cor Ciutat de Mallorca y Rafel Brunet

 

Un comentario en “CAP DE SETMANA INTENS (I EL QUE ENS QUEDA…)

  • el 19-02-2014 a las 6:06 PM
    Permalink

    Intens, molt! Però amb molt bona companyia i ben profitós! 😀

Los comentarios están cerrados.